Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

"Netthandel for eiendomstjenester - endelig"

- Frem til nå har vi brukt mye tid på å hente inn tilbud, administrere avtaler og kontrollere at service er utført. Dette er heldigvis fortiden, sier Ingse Galtung Døsvig, CEO Bara Eiendom.

Bara og Really

Foto: Dagfinn Edvardsen (CEO Really!), Arild Synnevåg (driftsleder Bara), Ingse Galtung Døsvig (Adm.dir. Bara) og Anders Daniel Brekke (CMO Really!)

Ny teknologi = mer tid til verdiskapning

Gjennom Really! kan vi innhente flere priser fra en rekke kvalitetsleverandør på kortere tid. Dette sikrer riktig pris på tjenestene og kanskje også bedre kvalitet, sier Ingse.

- Tiden vi sparer på innhenting av priser og oppfølging av avtaler kan heller brukes på mer verdiskapende aktiviteter. Det kan være frustrerende å måtte ta samme befaring med fem ulike leverandører for å hente inn pris på noe enkelt som vask av fellesarealer. I tillegg er alle avtaler og servicerapporter lagret under hvert bygg noe som gjør det enkelt å ha kontroll på at service faktisk utføres. 

Vi synes Really! er helt genialt. De utfordrer en etablert sannhet om at fysisk befaring er avgjørende for å kunne gi pris, de sikrer like avtalevilkår, gjør markedet mer transparent og bidrar kort og godt til mer bærekraftig drift av byggene våre. Plattformen samler alle avtalene våre på samme sted og gir oss en langt bedre kontroll enn det vi hadde tidligere. 

Fremtidsrettet eiendomsutvikler

Bara Eiendom er en betydelig eiendomsutvikler i Bergen og har som visjon å utvikle bygg og områder som begeistrer, til glede for både leietakere, nærmiljø og byen for øvrig. I Kronstadparken, som er deres største byutviklingsprosjekt, har de transformert et gammelt industriområde til en pulserende ny bydel med rom for 4.000 arbeidsplasser og 600 boliger. Her legges det til rette for et mangfold av spennende bedrifter og et unikt konsept hvor fellesfasiliteter, trivsel og miljø står i høysete. 

Vi er nokså langt fremme i skoen og nysgjerrige på hvordan ny teknologi og smarte løsninger kan skape merverdi, både for oss og kundene våre. Derfor samarbeider vi med Really og andre som våger å utfordre og på den måten bidra til å ta eiendomsbransjen inn i fremtiden. Summene vi bruker på kjøp av eiendomstjenester er høy, og ved å optimalisere innkjøpsprosessen får plattformen en direkte innvirkning på bunnlinjen vår, sier Ingse.

Tett på utvikling av plattformen

Arild Synnevåg er Driftssjef i Bara og har tatt aktivt del i utviklingen av Really. Gjennom tett dialog og felles pilotprosjekt får vi en plattform som løser våre behov best mulig. Driften blir mer effektiv når alt samles på ett sted og den gode oversikten bidrar til bedre flyt i arbeidshverdagen.

Det er inspirerende å jobbe sammen med Bara, fordi de utfordrer oss til å utvikle de tjenestene de faktisk har bruk for, sier Marit som er produktutvikler i Really. De er med oss i planleggingsfase før vi utvikler nye funksjoner og på brukertesting etter lansering. Det er viktig for oss å få ærlige tilbakemeldinger for å tilpasse oss best mulig, og her er Arild og Ingse begge to helt rå, avslutter Marit. 
Publisert