Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

Klar for å rocke styret med Really!?

close-up-detail-team-working-o-new-project-coworking-space-writing-ideas-looking-through-graphics-tablet-laptop-teamwork-business-concept

Utfordrende
Å være styreleder i et borettslag er utfordrende. Det er mange forpliktelser, mye ansvar, og av og til kan det føles litt som å svømme mot strømmen. Men frykt ikke: vi har tipsene for deg!

Prioritere
Øverst på listen? Håndtering av lovpålagte krav. Visste du at du som styreleder kan bli stilt personlig ansvarlig dersom lovpålagt kontroll ikke gjennomføres? Det handler om alt fra brannsikkerhet til årlige sjekker av fellesarealer. Disse lovpålagte oppgavene er ikke bare viktige - de er essensielle, og det gjelder å ha full oversikt.

Driftsavtaler
En viktig oppgave for styret er å sikre best mulige driftsavtaler. Det krever tid, penger og energi å levere best mulig service til beboerne. Med Really! kan du enkelt sammenligne og konkurranseutsette avtaler, og være sikker på at du får best mulig vilkår.

Digital lagring
Stå opp mot papirmøllen med digital lagring. Slipper å drukne i dokumenter og rapporter - alt kan lagres digitalt på ett sted med Really!. Ikke mer kaos - bare effektiv administrasjon.

Overlevering til neste styre
Best av alt? Easy-peasy-løsninger for overlevering til neste styret. Med all informasjon på ett sted, er alt klart for at neste styreleder tar over uten stress eller bekymringer.

Kom i gang
Kom i gang med Really! i dag - ta kontroll, spar tid, og gjør styrehverdagen enklere. Vi er her for å hjelpe deg å briljere som styreleder!
Publisert