Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

En for alle - alle for en

Hos oss er det gjerne 100 forskjellige leverandører, men kun én avtale. Det betyr like vilkår og avtaler for alle. Standardavtalen er laget i tett samarbeid med store aktører innenfor eiendomsforvaltning, og gjør det hele enkelt og trygt for deg. Uansett hvilken leverandør du signerer avtale med, vilkårene er like som to dråper vann.
Skjermbilde 2022-01-05 kl. 07.56.59
Det er altså like vilkår selv om du kjøper fra en stor eller en litt mindre stor leverandør. Forbeholdene, oppsigelsesfristene, betingelsene er like – og alle leverandørene er i like god stemning!

Hvordan lage et felles rammeverk for et trepartssamarbeid på tvers av flere fag
Avtalene er utviklet i tett samarbeid med en rekke innkjøpere, leverandører, jurister og selvsagt en profesjonell part. Vi valgte Inventura til å bistå oss i dette arbeidet da de er eksperter på denne type avtaler. Det er også viktig å presisere at dette er et løpende arbeid og vi vil sammen hele tiden strekke oss mot et enda bedre avtaleverk som gagner leverandører og kunder.
 

Hvorfor felles avtaleverk
Utgangspunktet for et felles rammeverk er å gjøre det så enkelt og oversiktlig for kunden å velge en leverandør basert på sine egne behov og preferanser. At man slipper å sette seg inn i 5 forskjellige avtaleutkast pr service letter ikke bare hodepinen. Det gjør også at man føler seg trygg, selv om du ikke er jurist eller har over gjennomsnittet stor interesse av å lese kontrakter og se etter liten skrift, på beslutning. Det er enklere å sammenligne epler med epler.

Smart avtaleverk til smarte eiendomstjenester 
Publisert