Skip to content
<< Tilbake til blogg

Heads up! fra daglig leder 👋🏼

Skjermbilde 2022-02-11 kl. 09.48.09
Nå lanserer vi «Control»
De fleste tenker på det som «Min side», men vi opplever ikke det rettferdiggjør verdien vi gir kundene våre. Etter en intern navnekonkurranse landet vi på at «Control» er et bedre navn. Annerledes og mer presist. Her får du automatisk dokumenthåndtering, enkel oppfølging og full kontroll. Alle som registrer seg på plattformen får gratis tilgang til Really-universet; eller «Control» som det nå heter.

Really bærekraft!
Digital befaring gjennom Really-plattformen sparte i første kvartal miljøet for 25 000 km kjøring. I tillegg ble 13 000 arbeidstimer spart. Effektivt. Bærekraftig!

Fortsatt god vekst og stor begeistring fra fornøyde kunder

Omsetningsveksten fra februar til mars økte med 58 prosent. Til sammen har vi generert 561 tilbud så langt i år. Fortsatt sterk vekst av nye brukere. For oss er dette tall som viser at bransjen er klar for smarte eiendomstjenester. Nå skal vi bygge videre på dette.

Løsningen er klar, testet ut og klar for vekst. Nå åpner vi for alle!

Oslo - here we come
Vi har levert tjenester i Oslo en stund. Vi har fått flere kunder. Likevel har vi erfart at det er noe vanskelig å få fotfeste uten at vi er fysisk til stede. Vi er derfor glade for at Anne Elisabeth Næstvold begynte hos oss den første april, og at vi kan invitere kunder på besøk på vårt eget kontor hos Mesh. Nå vokser vi og ser etter en KAM og en CSM. Nå skal flere enn OBOS sine bygg på Haugenstua erfare hvor brilliant enkelt det er blitt å bruke smarte eiendomstjenester. Hey Hey!

Med de tre verdi-begrepene «Åpent», «Ærlig» og «Uredd» bakt inn i vårt stemmeleie, forteller vi nå verden at: «Vi skal bli verdens største leverandør av eiendomstjenester, uten å utføre dem selv.»


Bli med oss på å revolusjonere eiendomsbransjen! 👋🏼
Publisert