Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

Heads up fra daglig leder

Dagfinn-2

Vi nærmer oss slutten på 2023. Advent er like rundt hjørnet, men Really!-toget holder koken. Fra nye lokaler på Bryggen i Bergen kan vi rapportere om et nytt leietakerkonsept som får bein å gå på, eiermøter og det som ser ut til å bli en solid vekst i 2023.

Nye lokaler på Bryggen

Vi har flyttet inn i nye og sjarmerende lokaler på Bryggen 3-5. Det er litt smått, men utrolig koselig, og folkene her er i like god kjempeform som oss! Vi gleder oss til å vise frem våre fine møterom til kunder og samarbeidspartnere. Alle er velkomne, bortsett fra i bulen vår på åtte kvadratmeter – den har vi reservert til oss selv!

Koordinerte Innkjøp. Funker fett

Koordinerte innkjøp er blitt en skikkelig hit. Flere har allerede hoppet på bølgen, og det fungerer bra.

Tjenesten handler enkelt og greit om at flere aktører med geografisk nærhet går sammen om innkjøp til det beste for dem selv, naboen og miljøet. Gårdeier tilgjengeliggjør byggningsinformasjon til Really-plattformen som gjør det mulig å levere dette på en smidig måte.

Det handler ikke bare om bedre priser, men også om å gjøre hverdagen enklere for alle som kjøper eiendomstjenester, og ikke minst bidra til å forvalte eiendom på en mer bærekraftig måte. Det er ikke bærekraftig at flere renholdsbedrifter skal levere samme tjenesten til ett og samme bygg. La én leverandør ta seg av bygget, og spar miljøet for både biltrafikk og CO2!

Tjenesten har allerede blitt testet ut hos to gårdeiere, og responsen har vært fantastisk. Vi er allerede i samtaler med en tredje gårdeier, så det ser ut som konseptet har fått bein å gå på. Skulle du som gårdeier være nysgjerrig på å prøve selv, ta kontakt!

Over 100% vekst

Veksten fortsetter, og vi styrer mot en vekst på hele 140% sammenlignet med fjoråret. Og det beste? Vi har ikke brukt en krone på markedsføring!

Planene for neste år? Å akselerere veksten enda mer. De siste måneders samarbeid med partnere som Tryg og Vestbo gir oss håp om enda råere vekst i 2024.

Eiermøte med stort engasjement

Vårt første eiermøte ble en suksess! Vi delte spennende nyheter om selskapet, diskuterte fremtidige planer og fikk verdifull innsikt fra våre engasjerte eiere. Etter møtet ble vi enda bedre kjent da alle ble igjen for pizza, god drikke og interessante samtaler. Vi er takknemlige for den sterke støtten fra eierne våre, og ser frem til å ønske enda flere velkommen på vårt neste eiermøte. Ikke gå glipp av det!

Oslo - vi kommer!

Hold dere fast, for vi planlegger eiermøte også i Oslo på nyåret. Mer info kommer, og vi skal selvfølgelig sørge for at det blir like vellykket som møtet i Bergen.

 

Takk for at dere er med oss på denne spennende reisen!
Publisert