Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

Heads up. En oppdatering fra daglig leder

Forrige gang skrev jeg om at vi utvidet plattformen for å kunne tilby heis, renovasjon og sprinklertjenester. Vi jobbet også med onboarding av leverandører i Oslo. Siden sist har vi lansert en «kommunikasjonsmodul», som gjør det enklere å bestille ekstra tjenester. God lesning!

Skjermbilde 2022-02-11 kl. 09.48.09

Marked
Høstjakten er i gang. Næringslivet er for alvor tilbake i full fart. Avtaler konverteres. Leverandører signeres. Det er ekstra gledelig at vi nå kan si vi har samarbeidspartnere og kunder helt opp til Mo i Rana. Dette er bra for videre skalering og vekst.

De siste månedene har vi blitt kontaktet av nye aktører som ønsker å benytte vår teknologi. Vi ser at teknologien kan benyttes i enda større del av verdikjeden; også utenfor egen bransje. Det er besnærende når aktører fra andre bransjer vil benytte seg av vår teknologi. Men på kort sikt er vårt fokus på eiendomsbransjen.

Konvertibelt lån
Kapital er en viktig forutsetning for å lykkes. Det var derfor kjekt at vi fikk med spennende investorer på et konvertibelt lån som ble sluttført rett før sommerferien. Vi landet på NOK 8 180 000 som var helt i rute med både plan og behov. Hjertelig velkommen til alle nye og eksisterende investorer.

Kapitalen skal brukes til ytterligere skalering av flinke folk, markedsføring og kundevekst.

Team Really!
1. august startet John Solvang (Salgssjef) og 1. september tar vi i mot tre nye ansatte. Sissel Garabito (Customer Success Manager), Marit Engum (Produktutvikler) og Vibeke Thorsen (Strategisk prosjektleder) Vi blir da totalt 16 årsverk som jobber med Really! Dette er stor stas.

Vi planlegger 2 nye stillinger neste måned. Følge med og del gjerne videre når de publiseres på SoMe.

Vi flyttet inn i flotte lokaler hos Bara Eiendom (Edvard Griegs Vei 3b) medio august. Her står døren på gløtt og hvis du vil stikke innom for å sjekke ut de selvlagde blomsterkassene, er du hjertelig velkommen.

The Real Potential 2021
30. September er det klart for vårt første event! Da presenterer vi for alvor Really! for et bredt publikum, og målet er å skape nyhetsverdi; både for dem som har fulgt oss tett og dem som ikke har hørt om oss. Håper du har anledning til å melde deg på. Vi kjører et digitalt, kort og brutalt, opplegg med høy entusiasme.

Vi er i kjempeform og gleder oss veldig.
Publisert