Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

En Reise fra tradisjon til innovasjon

I hjertet av Bergen finner man Johannesenteret Omsorg Pluss, en institusjon med en rik historie som strekker seg tilbake til 1933. Dette senteret har lenge vært et hjem for eldre med nedsatt funksjon som tilbyr aktiviteter og døgnbemanning. Men bak de historiske veggene skjuler det seg en moderne eiendomsdrift, drevet av et samarbeid med Really!.

Skjermbilde 2024-05-22 kl. 12.14.30
Eun Maria Bertelsen(Daglig leder, Johannessenteret Omsorg pluss) og Ole-Emil Urstad, Teknisk rådgiver Really!) på kundeoppfølgingsmøte.

Anbefaling fra nettverk
Drevet av en egen stiftelse, sto Johannesenteret Omsorg Pluss overfor utfordringer med å holde oversikt over service og vedlikehold i deres nylig rehabiliterte bygg. Det var her Really! kom inn i bildet, etter en anbefaling fra deres nettverk. Med Really!'s hjelp, har senteret lykkes i å samle all nødvendig informasjon og avtaler på ett sted, noe som har gjort driften mer oversiktlig og effektiv.

Fra excelark og årshjul til alt samlet på en plass
Eun Maria Bertelsen, daglig leder, uttrykker stor tilfredshet med overgangen til Really!'s system:

"Vi har gått fra excelark og årshjul til å få alt samlet på ett sted. Oppfølgingen har vært veldig god, og Really! har initiert møter med leverandør for virkelig å forstå våre behov," sier hun. Dette vitner om et sterkt fokus på kundetilpasning og støtte, noe som er avgjørende i en sektor som er så sentral for mange menneskers liv.

Mer effektivt
Tilpasningen til det nye systemet har ikke vært uten utfordringer, men Johannesenteret Omsorg pluss har funnet stor verdi i den intuitive og enkle bruken av Really!'s plattform. Dette har forbedret deres evne til å håndtere forespørsler og forvalte tjenester mer effektivt.
Eun Maria og hennes team er spesielt fornøyd med oppfølgingen og helheten i hele prosessen, og anbefaler gjerne Really! videre.

Riktige verktøy og fokus
"Teknologiens rolle i å effektivisere driften av bygningmassen kan ikke undervurderes. Johannesenteret Omsorg Pluss' overgang fra tradisjonelle metoder til innovative løsninger understreker kraften i riktig verktøy og partnerskap. Dette beviser at med fokus og samarbeid, kan man oppnå signifikante forbedringer i driftseffektivitet. Vi i Really! er stolte av å bidra til denne suksessen," uttaler Ole-Emil, teknisk rådgiver i Really!.

Publisert