Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

Hvordan holde felleskostnadene nede?

 

Botolf_SignerEn guide for sameie- og borettslagsstyrer

I en tid hvor lånerenten, dagligvareprisene, bensinprisene og strømprisene er på en konstant oppadgående kurve, kan styrene i borettslag og sameier bidra til en liten, men viktig, økonomisk lettelse. De kan faktisk hjelpe med å holde felleskostnadene nede.

Hos Really!, har vi utviklet en plattform som gjør det enklere å ha full kontroll på alle driftskostnader og sikre seg de gunstigste leverandørene. Vår plattform bidrar til at borettslag og sameier kan holde felleskostnadene nede.

Å ta kontroll på kostnadene har aldri vært viktigere. For styrer i borettslag og sameier er det essensielt å levere på det ansvaret man har påtatt seg. Å sikre riktige avtaler til riktige priser, trenger ikke gå ut over kvaliteten. Vi i Really! har observert at mange borettslag og sameier har betydelig høyere driftskostnader enn de kunne hatt.

Hvorfor velge vår plattform? Her er noen fordeler:

  1. Konkurranseutsetter avtaler for å sikre riktig leverandør til riktig pris
  2. God oversikt over avtaler, tilbud, kommunikasjon med leverandør og servicerapporter på «Min side»
  3. Alle leverandører er kvalitetssikret på forhånd. Vi har med oss over 200 leverandører i Norge
  4. Enkel overlevering av avtaler fra ett styre til det neste. Alt ligger samlet på portalen
  5. Standard-avtaler med tre måneders oppsigelse
  6. Enkelt å hente inn tilbud på alle typer enkeltjobber som man plutselig trenger
  7. Oversikt over lovpålagt og anbefalt vedlikehold

Med vår plattform får du kort sagt kontroll på alle avtaler og kostnader, noe som vil bidra stort til å holde felleskostnadene nede, selv i en tid med økonomisk usikkerhet.

Vi i Really! er her for å hjelpe deg med å ta kontroll over kostnadene. Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan vår digitale plattform kan bidra til å holde felleskostnadene i ditt borettslag eller sameie nede.

KontaktOssBotolf

 
Publisert