Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

"Hvor ofte bør du konkurranseutsette tjenestene? Våre analyser har svaret!"

 

Botolf_SignerHvis du eier en eiendom, vet du hvor viktig det er å sjekke renten på lånet ditt regelmessig. Hvis du ikke gjør det, kan kostnadene bare øke over tid. Det samme gjelder for tjenestene til eiendommen din. Men hvor ofte bør du egentlig konkurranseutsette disse tjenestene?

Våre analyser gir innsikt
Ifølge våre analyser hos Really!, bør du vurdere å konkurranseutsette eiendomstjenestene hvert litt over to år. Etter denne perioden viser våre data at en avtale ofte ikke lenger er konkurransedyktig.

Hvorfor er det slik?
Dette skyldes flere faktorer. For det første er markedet for eiendomstjenester i stadig utvikling. Nye tjenester og teknologier dukker opp, og prisene kan svinge. For det andre reguleres løpende avtaler individuelt av hver enkelt leverandør. Vi har sett differanser på opp mot 10% i forskjell på KPI-reguleringer, noe som kan utgjøre en betydelig sum over tid.

Det handler ikke bare om pris
Våre analyser viser også at det sjelden handler om å finne den billigste leverandøren. I stedet handler det om å finne den leverandøren som gir deg mest verdi for pengene. Prisen bør matche kvaliteten på tjenestene som leveres. Det er viktig å huske på at en lavere pris ikke alltid betyr bedre verdi hvis kvaliteten på tjenesten er dårlig.

Ikke nødvendigvis et leverandørskifte
Det er viktig å merke seg at dette ikke nødvendigvis betyr at du skal skifte leverandører hvert 2. år. Men du bør være klar over differansen mellom det du betaler og hva som er markedspris. Å være bevisst på dette kan hjelpe deg til å forhandle bedre priser med din nåværende leverandør, eller vurdere om det er på tide å finne en ny.

Hvordan kan Really! hjelpe?
Hos Really! gjør vi det enkelt for deg å konkurranseutsette eiendomstjenestene dine. Med vår portal kan du enkelt sammenligne priser og kvalitet, og velge det som passer best for deg og eiendommen din. Vi gir deg verktøyene og informasjonen du trenger for å ta informerte beslutninger.

Konklusjon
Å konkurransutsette eiendomstjenestene dine kan virke som en stor oppgave, men med riktig verktøy og veiledning, kan det være enklere enn du tror. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for eiendommen din!KontaktOssBotolf

 
Publisert