Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

Tilbud på fasadevask og vindusvask på 1, 2, 3 🚀

«Dette var jo veldig oversiktlig og enkelt», var responsen fra Tommy Kristiansen i EGD Property da han så oversikten med tilbud på utvendig renhold fra seks ulike leverandører.

quality hotel edvard griegQuality Hotel Edvard Grieg

En ny måte å hente inn tilbud på

EGD eier det storslåtte bygget, og godt vedlikehold er høy prioritet for eiendomsselskapet. Vi snakket med Tommy før han skulle starte innhenting av tilbud. Vi hadde akkurat lansert vår nye funksjon, hvor det er mulig å hente tilbud på ulike tjenester for drift av eiendom uten prisrobot. Frem til nå har det kun vært mulig å bestille tjenester i plattformen med automatisk prising.

Vi har erfart at kunder og leverandører i noen tilfeller ønsker en dialog og eventuell befaring før et tilbud leveres. Derfor laget vi den nye funksjonen, som vi ser fungerer veldig godt i tilfeller som dette. Etter hvert som vi ser hvilken informasjon som kreves for å lage tilbud på denne typen oppdrag vil vi utvikle prisroboten til å generere tilbud automatisk her også.

Prosessen er enkel

1️⃣Forespørsel fra kunde ble lagt inn i plattformen med beskrivelse på oppdrag. Denne ble automatisk sendt til våre utvalgte leverandører.

2️⃣Det ble enighet om å sette opp en felles befaring med leverandørene for å være sikker på at prisen ble gitt på riktig grunnlag. De leverandørene som ønsket å være med møtte opp på befaringen som ble gjennomført i regi av Really.

3️⃣Tilbudene ble presentert for kunde i plattformen kort tid etter befaring. 

4️⃣Enkle avklaringer ble gjort i meldingsfunksjonen mellom kunde og leverandør.

5️⃣Med et siste klikk på «bestill» var avtalen automatisk opprettet, og oppdraget lagt i kalenderen til avtalt tid. Enkelt og greit.


Da er det bare å planlegge neste jobb!


Skjermbilde 2022-10-17 kl. 10.41.25Her ser du tilbudsoversikten på Control (kundens Min side). Prisen er sensurert.


Vi setter stor pris på fremoverlente kunder som EGD som alltid utfordrer oss til å tenke nytt og er med på å teste det vi har utviklet. Ta kontakt om du er neste! 

Trenger du renhold av fasade, vindusvask, eller tilbud på en annen jobb? Klikk her for å teste selv✅
Publisert