Skip to content
Logo-white
<< Tilbake til blogg

Tilbud på fasadevask og vindusvask på 1, 2, 3 🚀

Påsken er over og våren nærmer seg. Plutselig er det 17. mai der bygg skal skinne om kapp med folket.  Våre leverandører står klar til å ta på seg både store og små oppdrag og har god kapasitet frem mot den store dagen. Det kan være greit å allerede nå få det booket i kalenderen.

 

Fasadvask og vindusvask av eiendom utføres ikke kun av estetiske grunner. Det bør gjøres hvert år som en viktig del av vedlikeholdet.

Prosessen er enkel

1️⃣ Forespørsel blir lagt inn på plattformen med beskrivelse av oppdraget. Denne blir automatisk sendt til våre utvalgte leverandører.

2️⃣ Hvis nødvendig avtales en felles befaring med leverandørene for å være sikker på at prisen blir gitt på riktig grunnlag. De leverandørene som ønsket å være med møter opp på befaringen.

3️⃣ Tilbudene tikker inn på plattformen kort tid etter befaring. 

4️⃣ Enkle avklaringer kan gjøres på melding mellom kunde og leverandør.

5️⃣ Når man har mottatt et utvalg med tilbud er det et enkelt klikk på bestill. Deretter blir avtalen automatisk opprettet, og oppdraget lagt i kalenderen til både kunde og leverandør til avtalt tid. I tillegg får alle andre leverandører som har gitt tilbud, automatisk beskjed om at de dessverre ikke ble valgt denne gangen.

Enkelt og greit.

Skjermbilde 2022-10-17 kl. 10.41.25Her ser du hvordan tilbudene blir presenter for deg. (Prisen er sensurert.)

 

 
Publisert