Skip to content
<< Tilbake til blogg

Økt etterspørsel - Vi trenger flere leverandører!

Selg servicetjenester til gårdeiere, leietakere, sameier og borettslag - enkelt og oversiktlig. Gjennom oss kommer dere som leverandør i kontakt med nye kunder uten å bruke ressurser på å finne dem. Prosessen for tilbud, kommunikasjon og fakturering er også helautomatisert gjennom oss. Alt for at din hverdag som leverandør skal bli så sømløs som mulig.

Vi erstatter ikke salgsavdelingen din. Vi utfyller den.
Leverandører hos oss har vært med, enkelte måneder, på å gi ut over 1300 tilbud uten at det koster noe, og uten å måtte involvere seg i hvert enkelt tilbud.

Den største leverandøren på plattformen i dag har fått oppdrag til en årlig verdi på 1,8 millioner. Og vi er så vidt kommet i gang.

Alle avtalene dine som leverandør bli samlet på samme sted – du får full kontroll!

30% potensiale for mersalg
Våre analyser viser at det ligger et uforløst potensial på alle typer serviceavtaler på opp til 30% av kontraktsverdien. Kundene ønsker å få utført disse «ekstra jobbene» men opplever tungvint administrasjon og ad hoc behov som den hyppigste årsaken til at det ikke blir bestilt. Vi jobber hver dag for at det skal bli så enkelt som mulig for kundene å bestille disse tjenestene og for leverandørene å tilby dem. Gulv skal bones, avvik skal lukkes, vinduer skal pusses, og så videre ...


Voldsom kundevekst i Oslo
På grunn av stor tilvekst av nye kunder trenger vi flere kvalitetsleverandører på plattformen. Vi startet opp i Bergen, har opplevd god vekst, og er nå i ferd med å bygge oss opp i Oslo. Her er et utvalg av noen av aktørene vi jobber med:
CustomerLogos
*Antallet vokser hver uke.

Nye kunder på et blunk
Våre leverandører skal være seriøse tilbydere, og vi ønsker at leverandører gjerne har sertifiseringer slik som miljøfyrtårn, svanemerke osv.

Det tar kun én time å få lagt inn en ny leverandør på portalen på riktig måte, og vipps så er du med i alle anbud du selv ønsker og kan begynne å ta i mot nye kunder.
Andre leverandører som er med oss, er blant andre:


Hvordan skille seg ut som leverandør?

Inne på plattformen har vi lagt til rette for at dere kan bygge og utvide kjennskapen til merkevaren deres. Leverandørprofilen kan dere lage selv om ønskelig, ellers hjelper vi dere. Her har man muligheten til å differensiere seg. Kundene våre er opptatt av bærekraft, riktige sertifiseringer, transparente kontrakter og å få samlet all info på ett sted. Igjen; plattformen skal gjøre det enklere for alle dem som både selger og kjøper eiendomstjenester.

Her ser du fordelene vi tilbyr deg som er leverandør på plattformen

  • Uforpliktende
  • Ingen kostnader med å være med på plattformen
  • Stort nedslagsfelt
  • Delta i mange tilbudsforespørsler med «anbud» man tidligere ikke hadde rukket å være med på
  • Muligheter for mersalg/oppsalg på serviceavtale
  • Kan differensiere priser og tilbud til ulike kundesegmenter
  • Sparer masse tid på både oppfølging og befaring

Ta gjerne kontakt for en prat rundt hvordan Really! kan hjelpe deg å få flere kunder.

post@really-services.no


Telefon: 55 20 22 00

Publisert